Irish Park Residence Proiect Viitor

//Irish Park Residence Proiect Viitor
Irish Park Residence Proiect Viitor2019-01-25T08:41:01+00:00
Ansamblul rezidenţial Irish Park se află situat in zona de Nord a oraşului Ploieşti, pe drumul judeţean DJ102A Ploieşti – Păuleşti, la 700 m distanţă de Spitalul Judeţean. Accesul spre cartier se face direct din şoseaua principal, DJ102, atât dinspre Ploieşti, cât şi dinspre Păuleşti, iar accesul pietonal este facilitat de existenta trotuarelor. DJ102 este o şosea cu 4 benzi, scuaruri pe centru şi pasaje pietonale moderne cu iluminat stradal adecvat.
Zona în care este situat cartierul este, la ora actuală, în plină dezvoltare imobiliară şi de infrastructură, şi are avantajul de a fi în vecinătatea centrelor comerciale Carrefour, Metro şi Bricostore.
De asemenea, în apropiere se află şcoli, grădiniţe, benzinării, cabinete medicale şi Spitalul Judeţean Ploieşti. La aproximativ 10 minute (400m) de mers se află staţiile de autobuz şi de tramvai care asigură legătura cu restul oraşul Ploiești.
In Irish Park copiii se dezvolta armonios, departe de aglomeratia orasului. Accesul in ansamblu este controlat, iar copiii se pot juca in siguranta la locul de joaca special amenajat.

Ansamblu rezidential Irish Park dispune de facilitati moderne:

  • Pază permanentă
  • Locuri de parcare pentru fiecare unitate locativă
  • Control acces ansambluș
  • Spațiu de joacă special amenajat pentru copii;
  • Retea de electicitate;
  • Retea de alimentare cu gaze naturale;
  • Retea de alimentare cu apă, canalizare si ape pluvialeexecutate cu materiale ce respectă normativele si standardele in vigoare.
Harta locatie Irish Town Ploiesti

Zona de agrement Complex Irish Park

Randari Proiect Irish Park

Planuri Proiect Irish Park

Localizare complex rezidential Irish Park